Om MOS

MOS er en forkortelse af “Mad Og Sjæl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale råvarer. Med simple tilberedningsteknikker, træder smagen af hver eneste råvarer frem i vores retter. 

Der ligger meget tanke bag, hvad vi præsenterer gæsterne for. Vi gør det, fordi vi har en drøm om at skabe madoplevelser i særklasse”.

Hos Restaurant MOS er det vores passion at skabe en gastronomisk oplevelse og et frirum for vores gæster, hvor de kan tilbringe kvalitetstid med deres nærmeste. Vi håber, du har lyst til at tage med på en gastronomisk madoplevelse, hvor hver en ret er unik. Hvis du kommer med et åbent sind, garanterer vi for, at du går herfra med en god oplevelse.

OM_MOS_MOGA

Om MOS

MOS er en forkortelse af “Mad Og Sjæl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale råvarer, som med gode tilberedningsteknikker fremhæver smagen af hver eneste råvarer i vores retter. 

Der ligger meget tanke bag, hvad vi præsenterer gæsterne for. Vi gør det, fordi vi har en drøm om at skabe madoplevelser i særklasse”.

Hos Restaurant MOS er det vores passion at skabe en gastronomisk oplevelse og et frirum for vores gæster, hvor de kan tilbringe kvalitetstid med deres nærmeste. Vi håber, du har lyst til at tage med på en gastronomisk madoplevelse, hvor hver en ret er unik. Hvis du kommer med et åbent sind, garanterer vi for, at du går herfra med en god oplevelse.

Maria_omMOS
Anders

Maria Wardinghus Glerup

Maria er sjælen hos Restaurant MOS. Hun er uddannet Leisure Manager og værdsætter den gode oplevelse over alt andet. Maria er Restaurant MOS’ ansigt udadtil, og inviterer til dejligt værtskab, og ser frem til at give hver eneste gæst et uforglemmeligt besøg.

Anders Dolleris

Anders er uddannet gastronom med speciale i kok. Han værdsætter enkeltheden ved diverse råvarer, og det kommer til udtryk i hans madlavning. Han har været souschef og køkkenchef flere steder i København, inden han rykkede til Helsingør. Restaurant MOS er Anders’ legeplads, hvor han byder på overraskende smage og sammensætninger.

Maria Wardinghus Glerup

Maria er sjælen hos Restaurant MOS. Hun er uddannet Leisure Manager og værdsætter den gode oplevelse over alt andet. Maria er Restaurant MOS’ ansigt udadtil, og inviterer til dejligt værtskab, og ser frem til at give hver eneste gæst et uforglemmeligt besøg.

Anders Dolleris

Anders er uddannet gastronom med speciale i kok. Han værdsætter enkeltheden ved diverse råvarer, og det kommer til udtryk i hans madlavning. Han har været souschef og køkkenchef flere steder i København, inden han rykkede til Helsingør. Restaurant MOS er Anders’ legeplads, hvor han byder på overraskende smage og sammensætninger.

Maria Wardinghus Glerup

Maria er sjælen hos Restaurant MOS. Hun er uddannet Leisure Manager og værdsætter den gode oplevelse over alt andet. Maria er Restaurant MOS’ ansigt udadtil, og inviterer til dejligt værtskab, og ser frem til at give hver eneste gæst et uforglemmeligt besøg.

Anders Dolleris

Anders er uddannet gastronom med speciale i kok. Han værdsætter enkeltheden ved diverse råvarer, og det kommer til udtryk i hans madlavning. Han har været souschef og køkkenchef flere steder i København, inden han rykkede til Helsingør. Restaurant MOS er Anders’ legeplads, hvor han byder på overraskende smage og sammensætninger.

Restaurant MOS

Torvegade 5b,

3000 Helsingør

+ 45 52 11 23 54

CVR: 40358013

info@restaurantmos.dk   

  

Åbningstider

FROKOST:

Onsdag – Lørdag: kl. 11.00 – 16.00 

AFTEN:

Fredag – Lørdag: kl. 17.30 – luk

Nyhedsmail

Vær blandt de aller første til at høre, når det sker noget nyt.